TEDS BREDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij TEDS Breda. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2024 om 17:41 Broodje chicken avocado is heerlijk! We moesten wel lang wachten op bezorging
29 mrt 2024 om 14:02 Duurde erg lang, eten was koud en het bakje open. Gezien de prijs erg teleurstellend.
9 mrt 2024 om 12:25 Er ging van alles mis met de bezorging en uiteindelijk pas na 2 uur mijn bestelling ontvangen die niet meer warm was en iets ontbrak. Maar omg wat een HEERLIJK broodje!! 10/10 voor de steak&cheese. Wel prijzig voor de hoeveelheid.
9 mrt 2024 om 11:54 Bestelling duurde meer dan 2 uur voordat deze aankwam. Eten verder prima maar een belletje kan er hopelijk de volgende keer (niet voor mij) wel vanaf.
15 jan 2024 om 15:05 Fantastische salade, goed gevuld, fijne kwaliteit
8 jan 2024 om 14:08 Lunch besteld en was aangenaam verrast, goed en met smaak gegeten
1 dec 2023 om 1:39 I ordered nutella french toast and i get the original one
21 nov 2023 om 18:06 Good food!
1 nov 2023 om 13:33 Pohhhhhhh lekker man
30 jul 2023 om 7:02 We zijn al fan om er te gaan eten. Dus we dachten laten we gewoon eens bestellen. Super lekker, goed verpakt. Warm en snel bezorgd. Aanrader!
26 jul 2023 om 18:04 Philly cheese steak, de BEC bagel en Lemon taart. De taart was het lekkerst van allemaal. Ik vond de saus die ze smeren op de bec niet passen bij de ei. Ik vond het daarom minder lekker ook. Verhouding hoeveelheid + prijs vond ik niet kloppen
21 jul 2023 om 14:14 Heerlijk eten! Eten was warm toen het bezorgd werd en alles smaakte erg vers en lekker wat nog wel eens anders is als je het bezorgd krijgt maar ga hier ZEKER vaker bestellen!